Groepslessen

Deze cursus is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar (als ze in het derde leerjaar zitten). Om een goede basismuziekkennis te verwerven, bieden we 3 jaar notenleer aan. Na het eerste jaar notenleer kunnen de kinderen reeds een instrument kiezen. Het is verplicht om de 3 jaar notenleer te volgen en met succes af te ronden om de individuele lessen instrument te mogen blijven volgen. De theorie wordt spelenderwijs aangeleerd. Tijdens het samen musiceren worden Orff-instrumenten en blokfluiten gebruikt. Tweemaal per jaar is er een proef. De exacte data vind je terug in de schoolkalender.

Tijdstip: iedere woensdagnamiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur.

Prijs: €115. Handboek en verzekering zijn inbegrepen in de prijs.

We starten telkens de derde week van september en voorzien 30 lessen. Tijdens de feestdagen, schoolvakanties en verlengde weekends is er geen les. Meer info over het verloop van het schooljaar is beschikbaar op de kalender.

Kortingen

Gebruik de AXI-BONNEN en geniet van korting op het inschrijvingsgeld! De AXI-bonnen zijn te verkrijgen bij de jeugddienst te Brugge. Voor meer informatie kan je terecht op de website van de jeugdienst Brugge.

Indien u AXI-bonnen wenst te gebruiken, gelieve deze in een envelop te steken met de naam van de leerling op en deze mee te geven aan de leerkracht tijdens de les. U mag het bedrag van de axi-bonnen aftrekken van het inschrijvingsgeld.

De AXI-bonnen zijn niet geldig voor volwassenen.


Copyright © JMA Sint-Andries